Frukost!! <3

Hallo!♥

Idag sov jag och greta till kl 12... fett skönt att sova så länge men eftersom vi gick  och la oss kl 5 blev det inte allt för många timmar... :D Igår såg vi på bridemaids ! SÅÅÅÅ J***** ROLIG! ni måste se den! ;) skratta typ hela tiden. idag åt jag en mosaerella macka till frulle och ett glas juice ! (Mums) aja hinner inte skriva mer

PÖZZ PÖZZ /Runa!♥


SOM SAGT,  MUMS!

En dag med Greta! <3

Hejzan! ♥

Vill börja med att säga att jag är ledsen för att jag inte bloggat på typ... en evighet! Men nu är det dags igen! :D
Eftersom det hänt sååå mycket under sommaren, orkar jag inte skriva... Men kan bäretta att det har varit en, incredible summer! ;)

Jag och greta har varit på nacka forum. Greta hitta en super fin tröja! (passar perfa) Till mig själv blev det 2 masker, en som återfuktr och lenar huden och en peel -off! <3  sen blev vi sååå varma så vi stack till grisslinge och tog oss.. ett dopp... Inte sååå varmt om jag får säga det själv! ^^  sen gick vi och köpte godis och greta tog med sig sin SÖÖÖTA hund Dogge! Han gjorde det väldigt svårt för mig att inte klappa honom men jag lyckades jallafall! ;D vi köpte kina mat i centrum... (kommer inte köpa där igen) och gick upp till skolan och åt i solskenet (UNDERBART)! sen stack vi hem till Greta och satt på hennes veranda och typ prata i en evighet, vilket var väldigt kul,  (update)  sen kolla vi på famely gay på studs mattan och sen var det dags att åka hem!

Men som sagt jävligt bra dag!

PÖZZ PÖZZ /Runa♥







Avslutar med en ego bild, hihi <3


RSS 2.0