Dance!! :cool:

Hello!♥

Idag är det valborg! anna i min familj är sjuka utom min storesyster. Jag är inte jätte sjuk men lite :mad: Jag tror inte vi ska gå ner till brasan! Faktiskt är jag inte jätte sugen heller. Jag önska att´någon av mina kompisar kunnde göra något men alla ska vara med sina föeldrar eftersom det är valborg! :P

Imr har jag dansuppvisning, min grupp ska dansa 2 danser och jag har SOLO i ena!! :blush: det kommer vara kul,

PÖZZ PÖZZ /Runa♥





Längtar tills sommarlovet!! (Sommarlovs bild!)

Första skoldan... ÅÅÅ man missar den :(

Hejzan!♥

 
Idag var det första skoldan, problemet var att jag missa den! :thumdown:  anledningen tror jag var för att jag tog första dåppet i måndags, och i går hade jag feber,  ont i halsen och frossa... Det är bättre nu men jag saknar mina kompisar JÄTTE mycket! Som tur är att jag ser dom imorgon då. :love:

PÖZZ PÖZZ /Runa♥



Hahaha rolig skylt!!


Grymt Påsklov!! :D

Tjooo!!♥

Nu är det bara en dag kvar på det grymmaste sportlåvet NÅGONSIN!! Har varit med vänner typ hela tiden och haft jättekul!! :love: På något sätt längtar jag till skolan, alla vänner och aaa det typ. Miss förstå mig inte... Jag hatar läxor, men ingen tvekan att det är värt bara man får träffa alla underbara människor!!♥ Har ännu inte ätit upp mit påskägg men jobbar på dig. Om jag skulle bäratta om hela mitt lov skulle det ta en hel sida men om jag ska kortfalla det kan man bara säga att det har vartit ett grymt bra lov! :D + idag tog jag och Marie första dåppet... Iskallt eftersom isen gick bort förra veckan, har lite ont i halsen men apsolut värt det! bilder kommer senare. Ha det ricktit bra den sista dan på lovet! Här är en bild på super fin vårblomma ;)

PÖZZ PÖZZ /Runa♥


Hahaha älskar blommor!  :blush:

Varför får man påskägg?? :question:

Tja tjo tjena!!♥

Jag har länge undrat varför man får ägg på påsken, Harar lägger ju inte ägg... Så jag kolla upp det (heheheh) och det stog såhär:

 Våren är tiden på Året där det växer upp blommor blad och mycket mer, ägg symboliserar fruktbarhet. Det är en av dom själen vi har ägg vid påskbordet och såklart godisäggen. Ägg har alltid varit en tradition västvärlden under påsktiden. Det beror på att Hönsen börjar lägga ägg då... det stog det i varje fall! rätta mig om jag har fel

PÖZZ PÖZZ /Runa♥

 
Hahaha en bild på ett påskägg med en
kyckling i!!!  :) :thumbup:

Bajsa!!!

Heeeeeeeej!♥

Nu ska jag med min  kompisar till mig. Jag menar med mina komisar Marie och Sandra! Det ända som är kvar är Saaandra! Hon ska bajsa. HAHAHA men vi hörs ;) bye bye!!


FEEEEL! :)

Heeeej!!♥

Märkte att det stog att Obama var den första presidenten... Men jag mena att han är den första presidenten som är svart!!! Bara lite fel ;) hehehe


Obama! :D

Hejsvej!♥

Just nu slog det mig... Ni vet president Obama, han i USA har bara ett år kvar innan han måste gå av. 4 år som president hinner man inte genomföra jätte mycket!  lite fakta om Obama:

-Han var den första presidenten någonsin i USA,
- Han vill dra tillbaka trupperna från Afghanistan
- Och sits han bor i vita husen.


Vitahuset


Obama


Obama i verkligheten...

Påskkärring!! :p

Hallo!♥

Idag är dagen man ska gå påskärring! Jag ska gå med sigrid! :cool: vissa kanske tycker det är barnsligt med påskärringar, men jag tycker det bara är kul!!! Men vi hörs senare idag, För nu ska jag gå och leta efter mitt påsk ägg!!

PÖZZ PÖZZ /Runa♥


Glass är gott :P

Hejzan!!♥

Nu sitter jag i mitt rum och har jätte tråkit! Jag vet inte varför men jag känner mig bara almänt ledsen... :thumbown: Men det har endå varit en helt okej dag. Jag åt en god frukost, gick till mina vänner och bästemde vem jag ska gå påskkärring med! :bigeyes: Det ska faktiskt bli kul! :) Jag och mina kompisar gick hem till mig och Angela gjorde illa sig. :O Som tröst åt vi glass med bär och hemma gjord chokladsås. MUMS! här kommer en bild på de see you later alligator!

PÖZZ PÖZZ /Runa♥


Only the best ice cream ever made in my home!!

GLAD PÅSK! :D

Kommer inte blogga på ett tag för jag ska till en ö! finns typ ingen teckning där! GLADÅPSK!!! ;)

Påsklov men MASSA kul!

Heeej heeej!! ♥♥


Nu sitter jag hemma i mitt rum och smsar! Jag har inte varit inne på datan sen i tors! Det har varit så fint väder och jag väljer studsmatta före datan!!  I hälgen vaj jag med Marie, Louise och Maries lillesyster hos maries pappa. Vi gjorde allt från att solaa till BUZZ! Såklart hade vi jätte kul. Vi åkte hem i söndas. då följde marie med mig hem och hon sov över hos mina grannar, (hennes kusiner). Nästa dag var vi hela tiden på studsmattan och hoppade. Sen kom våran vän Angela, vi gick hem till marie och sov över. Väldigt mycket mer har hänt men  det blir nog lite utråkande att läsa allt de så här kommer några bilder!


PÖZZ PÖZZ /Runa





Jag marie och hennes lillesyrra!




  jag och matilda ♥ :D



Jag, Marie och Louise drack redbull på tåget!! :thumbup:


Jag och marie <3


Louise (fanns inga bilder på oss alla tre) :D

Läxor!!! :mad:

Hejzan!♥

Nu sitter jag och gör läxorna! Asså det är så himmla tråkit! Ooooo jag önska att det var lätt att lära sig spanska ord!! Men såklart är det inte det. Jag såg i nyheterna att Ola Lindholm ni vet han från Wilde kids blivit tagen av polisen. Nu har han fått göra kiss täst om han hade drågat. Stog typ överalt. Det käns så konstigt om an skulle drågat! Han jobbar ju med bran!! Men nu ska jag typ gå och lägga mig godnatt! :tired:

smailisar

Ville bara säga att jag stava fel på håppa det ska vara hoppa!!! Och nu vet jag hur man gör smailisar!!!

:) :D :P :rolleyes: :love: :cool:

Data är inte min grej!

Haaaallo!!♥

Jag vet att det var länge sen jag kolla in på bloggen och skrev nytt inlägg, Men nu när det är vår lockar stutsmattan mer en datan om ni förstår! + att jag har jätte mycket att göra... tex: läxor, dans, uppvisnigar, städa M.M!  Vi (min klass) har nyss haft idrott. Det var sådär för en i mitt lag fuska jätte mycket han är en dålig förlorare. Jag ska försöka blogga varje dag nu när det regnar varje fall men vi ses någon annan gång kanska senare ikväll. Här kommer en bild på

PÖZZ PÖZZ/ Runa


Jag när jag håppar stutsmatta förra året!



Marre är knäpp!

Hej hej!♥

Nu sitter jag och Marie i min säng, vi har nyss kollat på en film som heter bekännelser om killar kyssar och katter! Varmt rekommenderad. Kanske lite konstig men ändå bra! Som min rubrik säger är marie knäpp, hon fick värsta skrattanfallet.... Som såklart smitta av sig! Nu har vi pricis lugnat ner oss och ja, sitter och bloggar. här kommer lite knäppa bilder på mig och marie!

Hejdå! PÖZZ PÖZZ /Runa♥












Godnatt!


Runas och Maries "DRINK"

Halloj!♥


Nu ska jag bäretta om min och Maries drink eller man kanske borde säga  spya! Här kommer receptet:

Citron
Salt
Kanel
Peppar
Örtsalt
Gurkmeja

                                                             OBS
                                                            För att få
                                                            bort smaken
                                                            så fort som möjligt
                                                            dirck mjökl. (Drinken bör inte drickas om man inte vill spy!)


Drinken ser ut ungefär så här!

Hejdå PÖZZ PÖZZ /Runa♥


Nacka forum! (Igen)

Tja tjo tjena!♥

Nu ska jag till nacka forum med Marie! Jag ska köpa byxor förhoppningsvis! Sen kommer Angela. PÖZZ PÖZZ /Runa♥



Nacka forum!! + Cyckel!

Tjenare!♥

Nu har jag varit med Greta Jenneli och Sigrid på nacka forum. Jag köpte ett grönt linne till min dans uppvisning! Såklart kolla vi i massa butiker och köpte en glass på JAM JAM. Vi hade varje fall jätte kul och allt sånt där. När jag kom hem gjorde pappa och jag mat. Taco! Super gott! Nu till det mindre lyckade... när jag sen gick ut och cykla... halkade jag och skrapa upp benet. Inte så mycket med det gjorde ont, mina händer fick skrapsår och ena handen känns helt knäpp. den har domnat på ett ställe och knäpper till när jag rör den, sen är jag öm i handleden men jag tror jag överlever!! Här kommer några bilder från dagens utflyckt! 

PÖZZ PÖZZ /Runa♥ 









Mjukismarre.blogg.se

Heeeeeej!!♥

 
Nu har jag och marie varit vid abboreklippan!! Det var jätte kul och vi tog bilder! Det som var tråkit var ENGELSKN!!!  Vi var också uppe i skogen och kolla på vårbäcken som rann där. Sen gjorde jag mitt vårskrik och Marie... gjorde sitt. Konskig fråga men hur kan en korv innehålla 104% kött ja menar 100% är ju hela korven... Kommentera era svar!!

Hejdå PÖZZ PÖZZ /Runa




Jag och marie♣

"Gick på isen"...

Marie "trillar"...

Jag hahah!


Tråkit!!!!!!

Hejzan!♥

Nu sitter jag vid dantan och har nyss städat klart. Ingen av mina kompisar kan göra något!!! Jätte tråkit!!!!! Hjälp mig! Tror jag ska gå ner till badhuset och simma... Nu ska jag gå med grovsopor! hejdå!

Pözz pözz/ Runa! ♥♥

Före...




efter...

PS: inte mitt rum!!


RSS 2.0