Marre Marie <3

Hejzan!♥

Nu  har jag pricis duchat, väldigt skönt efter en dag med marie! Vi tog min gummi båt till aborreklippan, där åkte vi runt ett tag, väldigt mysigt. Sen åkte vi över till andra sidan där träffa vi 2 killar från min gammla klass! Lite pinsamt eftersom mitt smink hade runnit :blush: Där bada vi lite, sen åkte vi tillbaka och bada lite till ungefär till 5 var vi hemma igen! :D Det var en rolig dag som förhoppningsvis imr blir också! :) Ps: Vet att oslo bilderna inte kommit enska FÖRSÖKA fixa det imr. Dagens fråga: gillar du att bada ensam?? ;)

PÖZZ PÖZZ HEJDÅ/Runa♥


Tyvär blev det en googel bild idag, eftersom jag inte har en bild på min båt. Men den ser ungefär ut sådär  fast blå gul gör typ! :P

Oslo!!! :D

Heeej! ♥

Nu sitter jag på tåget från Oslo, vi har haft jätte kul under helgen har jag inte kunnat blogga för det kostar mycket att vara uppkopplad i Oslo eller allt är dyrt!! Jag kommer bäretta om allt sen för det är väldigt dålig mottagning så vi ses sen bye bye! :D

PÖZZ PÖZZ /Runa


Den Norska flaggan, mer bilder kommer sen

Slut på vintern NU börjar sommaren! <3

hej igen!! ♥

Nu när det är sommar måste jag bara för att, lägga upp några bilder!! så jaa hahah här kommer lite bilder:


Vinter bild från Ystad <3


Alla hoppar, utom Greta som låssas hahahahaha!! <3


Jag Emeli och Greta, så söta dom är!! <3


Jag Greta och Hugo!!! <3 kan man bli finare???


Bättre igen <3

Heello haallo!!♥

Nu är allt mycket bättre efter dom fina och snygga vännerna Greta och Emeli typ gjort världens finaste sms♥ imr ska jag min mamma och min syrra åka till Oslo och hälsa på min underbara kusin! Jag är fett taggad. :D nu gäller det bara att inte packa för typ en vecka... för jag är ganska duktig på att packa ner väldigt mycet kläder och omödiga saler... :rolleyes: Jag har alldrig varit i Norge förut så det blir fett spänande!!  men nu ska jag fortsätta packa.

PÖZZ PÖZZ HEJDÅ /Runa♥


Hahaha ville bara ha en bild ;) <3 


Inte på humör alls!!!! :(

Heej.

Nu är jag inte på så jätte bra humör alls. jag vet inte vem det är som har skrivit att  jag är tjock! Och ful (fast bara på en bild, endå) men det gör mig väldigt ledsen! Jag skulle gärna veta vem det var men, om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte alls om någon J**** person som har så dåligt sjävförtroende så hon/han måste försöka göra så jag få dåligt självförtroende för att må bättre!!! :( tycker J****** synd om den personen!  hade tänkt skriva om vad som hänt idag men seriöst, har jag verkligen inte lust längre! Men nu ska jag ta BORT den kommentaren 
så hejdå!!! :(

 
'

Chilla/ Jaana!!

Heej heej bloggen!♥
´
Inte fören nu har jag vaknat. Ändå har jag lyckats städa och fixa hemma! ;) nu ska jag bara ta det lugnt chilla lite, gå med min storebror till ett ställe och bada! :D (KUUL) Tycker inte ni att det kan vara skönt att bara ta det lugnt ibland?? Varje fall, sen typ vid 5 tiden ska jag till min syrra och hennes kille. Hon säger att hon och hennes kompis har fett bra planer! gissa om man längtar!!! :love:


Sovit...

Heeeej! ♥

 Nu har jag sovit HELA natten, vilket inte hänt på väldigt länge. Jag brukar vakna sådär runt 2-3 tiden... :tired: Men nu eller igår var jag så trött att jag inte vakna alls! :D Super skönt!

 Jag saknar mina kompisar, jag har varit hemma från skolan hitils hela veckan och det börjar bli väldigt tråkit. Så det är nu de lönar sig att ha en blgg att skriva på! :) det börjar bli riktigt sommrigt ute nu det blommar förfult och gräset är grönt, till och med maskrosor!!  älskar sommaren. Här kommer bilder på sommar täcket:

PÖZZ PÖZZ HEJDÅ /Runa!♥


Min favo fjäril har äntligen kommit!


Såklart blommar träden!!


Såklart maskrosor!

PS VAR TVUNGEN ATT LÄGGA IN DEN HÄR BILDEN VAR SÅ FIN!!!


Aj aj... :blush:

Tjaa!!♥♥

Nu sitter jag hemma från skolan för jag är förkyld (hosta, täppt & lite ont i halsen) Men den största anledningen är att jag fick astma i söndags, hade det hela natten till måndagen och sen fick vi åka till akuten. Där fick jag inhalera någon medicin så astman skulle försvinna och sen en flytande "tabblet" smakar som rutten bajskorv och rutten härst sammtidigt!!!!  :thumdown:  Nu (tisdag)mår jag bättre men är fortfarande hemma :( men jag håppas på att gå till skolan imr. :D ses snart!

PÖZZ PÖZZ HEJDÅ /Runa!♥


1. vanligt luftrör,                       2. astma/inflamerat luftrör!
                                                      Det här hade jag!  

Sorry! :rolleyes:

Heeeej!♥

Jag är fett ledsen att jag inte bloggat på ett tag men asså om man har 7 läxor i veckan blir det lite strässit! Men från och med idag kommer jag FÖRSÖKA skriva varje dag! nu till nyheterna:

Jag har badat varje dag i veckan, förutom idag (fredag) men det gör ineet för det regnar ju men kanske blir ett snabbdopp ikväll... ;) Imr ska jag, Marie, Greta och Emeli till grönalund!!!!!!! :D :love: ska bli så J**** kul! håll tummarna för fint väder!! :thumbup: här är en bild från igår! :)


Från imåndags inte igår

Här är bilderna från i går!!


Jag och Marie <3


Jag HAHAHA! <3


Bodaborg här kommer vi!!! :D

Men tjenare!!♥

Igår var en awesome dag var med Greta och sigrid vi hade super kul och jaaa gjorde både det ena och det andra... nämner inga detaljer! ;) när jag kom hem ringde Marie, Hon kom till mig ocg sov över ientligen skulle det inte gått men eftersom hon ska vara med om det ja ska bäretta nu så kunnde hon sova hos mig!!!! :thumbup: VI SKA ÅKA TILL BODABORG!! Ett super roligt ställe där man går i olika banor och så, orkar inte ricktigt förköara. Men det ska bli jätte kul varje fall det är jag, Marie, Sandra och Angela!  :love: här kommer lite randome bilder!!



KUUUUUL!! <3


Inte skola!! :mad:

Hejsan!!♥

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men... Jag skulle ha bloggat mer men vi har SJUKT  J** MÅNGA LÄXOR TYP 7 STYCKEN och tyvär går läxorna före bloggen :( Men nu har jag nästan gjort alla läxor så ska börja blogga nu håppas jag varje fall!! Är sjukt trött :tired: för jag vaknar typ hela tiden på natten, men nu måste jag återgå till mina läxor...  :thumdown:

hejdå PÖZZ PÖZZ /Runa♥


Tänk er den här bilden fast med 7 stycken läxor istället!!

RSS 2.0