Spanska :)

Hola!♥ Nu sitter jag och pluggar spanska, vi har 15 ord tills på fredag.INTE KUL! Det är allt från kyckling till majsorm!!! men, men. Ska försöka plugga men det är svårt när man verkligen inte vill. Här är en blid på min spanska bok.

PÖZZ &KRAM/RUNA!♥



Kompisar!

Hallo hallo!♥ Igår sov jag över hos marie! vi sluta tidigt för att göra en grej som kallar UNIKUM, men jag var redan klar med det så jag och marie gick hem till mig och baka dubbel sats kladdkaka! Mumms!! Sen kom Angela och vi gick till mina grannar (Maries kusiner.) Vi somna inte så himmla tidigt men ibland får man faktiskt ha kul. :D Idag sluta vi lika tidigt och jag, Marie, Amanda, Lillis, Linn och Sigrid kolla på film! Också kul!! Här är en bild på kompisarna :)

PÖZZ PÖZZ hejdå syns snart♥♥

Oj det gick inte med bilden på alla så här är en bild på mig, Angela och Marie!  

NEVER SAY NEVER! (Justin Bieber)

Tjaa!♥ Igår var jag med sandra och marie i Sickla. Vi hade jätte kul och Marie fick skrattanfall typ! Vi skulle olla på Never say never av Justin bieber!!! Vi var helt själva i biosalongen så vi skrek och sjön hela tiden jätte högt!! Blev kanske lite spring också. här kommer lite bilder från kvällen i SICKLA!!! ♥

Datasalen!

Tjooo!♥ Nu sitter hela klassen i datasalen och skriver rent sina noveller. Jag är redan klar så jag FÅR  blogga, tror jag men men  alla är helt konsentrerade på att bli klara! det är jätte kul att kolla på för dom märker inte att jag gör saker på dom! Hahahah memn här kommer en blid på datasalen

Pözz pözz! kommentera mycket ;) ses snart, hejdå!


Sigrid!

Hallo hallo!! Nu sitter jag och Sigrid vid hennes data. Vi har varit i mölnvik, Sigrid köpte nagellaks-borttagning, men jag hittade ingenting som jag ville köpa. Sen fikade vi på Mc'Donalds, hehehe... Var i varje fall ****kul ;)
Här kommer en bild:


När vi hoppade studsmatta tidigt på morgonen (har fortfarande pyjamas xD)


Städa!!

Hejzan!♥ idag (söndag) ska alla ställa om kl en timme fram. Men jag ska också städa och det är inte kul. Ska fråga min kompis  :Dom hon kan vänta tills jag har städat klart. Jag ska inte städa så jätte noga som tur är men nu ska jag gå får se om jag bloggar mer sen! PS kan inte sluta lysna på just the way you are!!! 

hejdå!♥♥

Första inlägget

Heeeej!♥ Det här är mitt första inlägg! Marie har hjälpt mig kolla in hennes blogg! Sen ska vi till vår kompis Mickaela. Ska bli jätte kul!!

Här kommer en bild på mig och marie och mig.♥
pözz pözz!

 Mer bilder kommer sen, hejdå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0